Aanmeldformulier Informatieavond

Bent u eigenaar van een monument of historisch pand in de binnenstad van Kampen? Noteert u dan 29 januari alvast in uw agenda.

Op dinsdagavond 29 januari 2019 organiseert de gemeente Kampen een informatieavond over het duurzaam maken van monumenten en historische panden. De avond is bedoeld voor eigenaren van monumenten, historische panden in Kampen en voor inwoners van het beschermd stadsgezicht in de gemeente Kampen.

Diverse landelijke en lokale experts geven presentaties en beantwoorden vragen op een informatiemarkt. Tijdens de avond worden Erfgoed Energiescans verloot. De avond start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur en vindt plaats in De Leuke Hanzestad.

Aanmeldformulier Informatieavond ´Maak uw Monument duurzaam´

Door dit formulier in te vullen meldt u zich aan voor de informatieavond ´Maak uw Monument duurzaam´. Deze avond vindt plaats op 29 januari van 19.45 – 22.00 uur in De Leuke Hanzestad aan IJsseldijk 12 te Kampen. De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor deze specifieke avond.

Aanmeldformulier Informatieavond
5. Wilt u in aanmerking komen voor de Erfgoed Energiescan?
Met de Erfgoed Energiescan krijgt u een goed beeld van de monumentale waarden van uw monument en de mogelijkheden om deze zonder die waarden en leefomgeving te schaden, energiezuiniger te maken. Deze scan zal worden uitgevoerd door Energie in Erfgoed.
Hartelijk dank voor het invullen van het aanmeldformulier. Graag tot ziens!
Bent u verhinderd? Wilt u dan een mailtje sturen naar a.jonker@kampen.nl.
Hartelijk dank alvast.