Het gemeentelijk Energieloket Verbeter en Bespaar is gestart met de door to door actie  in de Wijk Cellesbroek.

Het gemeentelijk Energieloket Verbeter en Bespaar is gestart met de door to door actie in de Wijk Cellesbroek.

Logo_Verbeter&Bespaar+EP_Overijssel

 

 

 

 

Het gemeentelijk Energieloket Verbeter en Bespaar is gestart met de door to door actie  in de Wijk Cellesbroek.

Als huiseigenaar heeft u te maken met stook- en elektriciteitskosten. Vaak kunt u op deze kosten besparen. Vanuit het energieloket Verbeter & Bespaar van de gemeente Kampen helpen wij u graag bij het besparen van energie.

Momenteel zijn er een aantal acties die het voor u aantrekkelijk maken om te investeren in een duurzaam huis:

  • Er is een provinciale energiebespaarlening voor o.a. isolatiemaatregelen en zonnepanelen a. Lening 15 jaar rente tarief 1,7%;
  • U kunt uw Btw zonnepanelen terugvragen;
  • Er is een investeringssubsidie duurzame energie ISDE;
  • Er is een verlaagd BTW –tarief op isolatie werkzaamheden;
  • Een aantal bedrijven die zijn aangesloten bij het energieplein hebben in het kader van de door to door actie een speciaal aanbieding neergelegd, hierdoor is het isoleren van uw woning of het plaatsen van zonnepanelen extra aantrekkelijk.

U kunt flink op uw energierekening besparen door het isoleren van de spouwmuur of vloer en verbetert uw wooncomfort. Door de plaatsing van zonnepanelen halveert uw elektriciteitsrekening of komt deze zelfs volledig te vervallen.

Kijk op de website van verbeterenbespaar of vul het kaartje in, wat u in uw brievenbus hebt gekregen en stuur het terug.

Besparen: eenvoudig, duidelijk en snel!

We helpen u graag om het besparen op energie makkelijker te maken. U kunt zich hiervoor vrijblijvend inschrijven op www.verbeterenbespaar-kampen.nl opgenomen.

Hulp bij aanvraag van subsidie en lening

Ook controleren wij of u in aanmerking komt voor de subsidie en helpen we u bij het aanvragen. Ook wanneer u een lening overweegt kunnen wij u ondersteunen.

 

Doe nu mee.

 

Related Posts