Energie maatwerkadvies + Labeling

Energie maatwerkadvies + Labeling

Heeft u hoge energiekosten, maar weet u niet welke maatregelen u moet nemen om energie te besparen? Dan is een energie maatwerkadvies van Verbeter & Bespaar de oplossing voor u. Het energie maatwerkadvies geeft u inzicht in de mogelijkheden om in uw woning energie te besparen en het wooncomfort te verbeteren. Uw woning wordt doorgelicht en u krijgt alle maatregelen en de kosten, besparingen en financieringsmogelijkheden in een concreet maatwerkrapport gepresenteerd. Het energie maatwerkadvies wordt uitgevoerd door een onafhankelijke en gecertificeerde adviseur.

Wat houdt deze advisering in?

Een erkende energieadviseur komt persoonlijk bij u langs en licht uw woning door. De adviseur stelt onder andere vast welke isolatie, ventilatie en verwarmingstechnieken uw woning heeft. Daarbij adviseert hij wat u kunt doen om deze situatie te verbeteren onder andere met oog op comfort en energiegebruik. Ook kun u vragen stellen over het comfort, gebruiksgemak, terugverdientijden en de financiering van bepaalde maatregelen. De adviseur stuurt u vervolgens een overzicht van het energiemaatwerkadvies op, waarin wordt aangegeven wat u kunt doen om tot meer energiebesparing en comfortverbetering te komen. In het maatwerkadvies staan de maatregelen die specifiek bij úw woning en woonsituatie passen.

Wat kost het?

Een energieadvies op maat kost voor een doorsnee woning € 250,-. Voor woningen met een woonoppervlak groter dan 200 m2 en monumenten is de prijs op aanvraag.

Aanmelden

Wanneer u onderstaand formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Let op; een maatwerkadvies is voor u alleen interessant wanneer u ook de eigenaar bent van de woning.

Aanmelden maatwerkadvies

Labeling

Informatie volgt