Handige links

Particulier

Energiesubsidiewijzer.nl toont per gemeente welke subsidies en aantrekkelijke leningen er zijn om je woning energiezuiniger te maken. De website actuele informatie over landelijke, provinciale en lokale regelingen.

Op Wij-isoleren.nl vind je een overzicht van goede isolatiebedrijven bij jou in de buurt (postcode invullen) en in heel Nederland. De website toont per isolatiemaatregel alleen bedrijven die werken volgens de best beschikbare kwaliteitsregeling. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit en garantie van het werk. Wij-isoleren is een initiatief van branche-organisatie VENIN en Milieu Centraal.

Op ervaringenmetenergie.nl vertellen mensen over hun ervaringen met energiebesparingsmaatregelen in hun huis.

Ervaringsverhalen van mensen met allerlei maatregelen in beeld

Energielabel.nl geeft informatie over de energie labels voor woningen, auto’s en apparaten.

Energieverbruiksmanagers.nl vergelijkt ruim 50 energieverbruiksmanagers, met beoordelingen van andere consumenten. Je vindt er praktische tips hoe je kunt besparen met een energieverbruiksmanager.

Kiesjeslimmethermostaat.nl geeft een overzicht van slimme thermostaten en legt bij iedere thermostaat uit wat de belangrijkste eigenschappen zijn. Afhankelijk van je leefritme en wensen zijn sommige functies handig, andere juist niet. Milieu Centraal geeft tips om een thermostaat te kiezen die bij je past.