Nationale Duurzame Huizen Route

Nationale Duurzame Huizen Route

Zaterdag 4 en 11 november

Duurzame Huizenroute

Wilt u ook meer wooncomfort, investeren in uw woning, een lagere energierekening en een steentje bijdragen aan een schone toekomst? Bezoek dan een duurzaam huis tijdens de Duurzame Huizenroute op zaterdag 4 en 11 november 2017.

Tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 4 en 11 november 2017 krijgt u de mogelijkheid om huiseigenaren persoonlijk te ontmoeten. In Overijssel – maar ook in omliggende provincies – stelt een groot aantal huiseigenaren hun duurzame huis open. In een ongedwongen sfeer heeft u alle tijd om vragen te stellen.

Meld ook uw duurzame woning aan!

Heeft u duurzame maatregelen getroffen in uw woning en vindt u het leuk uw verhaal en ervaringen te delen met mensen die ook met hun woning aan de slag willen? Meld dan uw woning aan voor de Duurzame Huizenroute op 4 en/of 11 november! Wilt u maar één zaterdag meedoen of bijvoorbeeld alleen in de ochtend? Geen probleem, u bepaalt zelf de openingstijden. Op www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden-huis kunt uw woning direct aanmelden.

Online contact met huiseigenaren

Laat u ook inspireren op www.duurzamehuizenroute.nl/overijssel. Lees ervaringsverhalen van andere huiseigenaren of vraag ze online alles wat u wilt weten over energiebesparende maatregelen!