Veertig gratis energie-adviezen voor verduurzamen woning beschikbaar

Veertig gratis energie-adviezen voor verduurzamen woning beschikbaar

De provincie Overijssel subsidieert tijdelijk gratis energieadviezen. Ook in Kampen kunt u hiervan gebruik maken als u wilt weten hoe u uw woning energiezuiniger kunt maken. Er zijn 40 gratis energieadviezen  beschikbaar.

Maatwerk

Als u wilt weten wat u kunt besparen op energie door uw woning te isoleren of zelf energie op te wekken, kunt u een afspraak maken met een energieadviseur. Deze komt dan bij u langs, bespreekt uw wensen en verzamelt gegevens over uw woning en energieverbruik. Dit noemen we de energiescan. Op basis daarvan krijgt u een advies op maat voor het energiezuiniger maken van uw woning en weet u waar de kansen liggen om te besparen.

Wat houdt het advies verder in?

De energiescan vindt plaats in uw huis, waarbij een gecertificeerde energieadviseur of energiecoach samen met u de woning doorloopt en onafhankelijk advies geeft over mogelijkheden om energie te besparen, bijvoorbeeld over isolatiemogelijkheden. U krijgt een goed beeld hoeveel u kunt besparen p uw energierekening. De adviseur is bemiddelt ook bij het aanvragen van offertes. Na  het aanbrengen van maatregelen kan hij u helpen bij het aanvragen van een nieuw energielabel.

Aanmelden

Er zijn in totaal 40 gratis energieadviezen beschikbaar. Hierbij geldt: op = op.
Meld u aan via info@verbeterenbespaar.nl.
U hoort binnen een week of u één van de eerste 40 aanmelders bent.

Over Verbeter & Bespaar

Het gemeentelijk energieloket Verbeter & Bespaar is het startpunt voor iedereen die energie wil besparen. Verbeter & Bespaar organiseert buurtbijeenkomsten, straatbijeenkomsten en kan u verder op weg helpen naar een energieneutrale woning. Verbeter en Bespaar is hét gemeentelijk aanspreekpunt voor huiseigenaren en het bedrijfsleven in de energietransitie.

Meer informatie?

Ga naar www.verbeterenbespaar-kampen.nl of mail naar info@verbeterenbespaar.nl

Heeft u verder nog vragen, bel dan  projectcoordinator Coos Timmermans 0623976208

De energiescan is gratis maar kost normaal € 75,- exclusief btw.

Related Posts