Energie maatwerkadvies + Labeling

Energie maatwerkadvies + Labeling

Coach voor VvE die zonnepanelen wil

Appartementencomplexen hebben vaak grote daken. Toch zien we weinig VvE’s met zonnepanelen. Hoe kunnen we dat veranderen? Laat de VvE Zonnecoach komen! Vanaf nu gratis beschikbaar in de provincie Overijssel

Opwekking van zonnestroom is een prima manier om uw complex te verduurzamen. Bovendien verlaagt u de energierekening van de VvE. Toch vinden VvE’s het vaak moeilijk om zonnepanelen te installeren. Ze hebben te weinig technische en juridische kennis in huis of lopen vast in de besluitvorming. De VvE Zonnecoach helpt de VvE van begin tot eind: deskundig, persoonlijk en onafhankelijk.

Werkwijze

De werkwijze is eenvoudig. U meldt zich aan op de website en een Zonnecoach neemt contact met u op. De coach stelt een adviesrapport op en adviseert het bestuur. Natuurlijk wilt u iedereen bij de plannen betrekken. De VvE Zonnecoach organiseert een informatieavond voor de leden en geeft tekst en uitleg bij de voorstellen. Ook de selectie van leveranciers en de beoordeling van offertes zijn onderdeel van de service. Ook hier komt zijn/haar onafhankelijkheid en deskundigheid goed van pas.

Kennis van zaken

De VvE Zonnecoach is een initiatief van Enexis Groep en belangenorganisatie VvE Belang. De coaches hebben verstand van de techniek én van financiële en juridische zaken. Daarnaast weten ze als geen ander hoe ze appartementseigenaren in beweging kunnen krijgen.  Met deze coach haalt u een onafhankelijke, deskundige adviseur in huis, die maatwerk levert voor uw VvE. En dat geheel gratis.

Meld u aan!

Wilt u weten wat de VvE Zonnecoach voor uw VvE kan betekenen?  Ga dan naar www.vvezonnecoach.nl en doe de online intake.